Posted on



PRODUCTS USED:
Hada labo hydrating lotion
Lamer the concentrate
Lamer the renewal oil
Lululun moisturizing cream
Benefit porefessional
Merrezca concealer in #warm
Nars creamy concealer in Custard
Mecca cosmetica dual ended blush & highlighter “rose”
Marc Jacobs blurring powder “accomplice”
Estee lauder bronze goddes illuminating powder “heat wave”
Benefit hoola bronzer
Make Up Geek single eyeshadow
Surrat eyelash curler
Clio mascara
Jacquelle X VG eyessential pen “dark brown”
Full brow 3in1 brow fiber
Luxe liquid lip high shine “barely nude 2”
The Browgal for faux freckles

Nguồn: https://thovn.net/

Xem thêm bài viết: link danh muc

24 Replies to “Updated daily makeup tutorial! TALK THROUGH NO BACKGROUND MUSIC! [INDO]”

  1. Ka vinna.. I always love your make up tuts.. can you please make this daily tutorial make up for oily skin, kak? Karena kak vin emang sumber inspirasi aku dlm hal make up and I have oily skin which is aku suka bingung, mau glowing takut nya kayak penggorengan 😭
    PS* love from Pontianak kak Vin ♥

  2. Liat ci vina ngapa jadi inget hwasa yaa? 🤔🤔🤔 hwasa bakalan cantik banget deh klo
    Make up ala ala ci vinaa.

  3. Suka bgt klo liat tutorial make up yg rambutnya diiket jd gak ganggu muka, dan paling kesel klo liat tutorial make up yg rambutnya digerai, poni depannya ganggu muka. Risiiih.
    Selalu suka sama VG 🙂 bener-bener natural.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *